Digital Repository

Tower and Pedestrian Mall

DSpace/Manakin Repository

Show simple item record

dc.date.accessioned 2009-02-27T19:47:11Z
dc.date.available 2009-02-27T19:47:11Z
dc.date.issued 2009-02-27T19:47:11Z
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10464/769
dc.description.abstract The original Master Plan of 1964 called for the campus to stretch out 1 1/4 miles across the escarpment with arts buildings west of the tower and science buildings to the east. This plan laid out the development of Brock for the next 10 or 11 years by which time enrollment was expected to be near 8000 students. Pictured here is the tower and university centre. The view is looking east towards a cluster of science buildings and residences in the background. en
dc.title Tower and Pedestrian Mall en
dc.type Image en


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search The Repository


Browse

My Account

Statistics


About the Digital Repository